Tredagars tur vid vildmarkskamp

Låt våra Huskys ta dig ut på en tur i fantastiska Lappland och till vår vildmarkscamp som ligger nära en frusen sjö.
 

Vi hämtar upp dig från önskad adress i Kiruna C och tar dig till vår bas vid Laxforsen strax utanför Kiruna inte långt från Jukkasjärvi.

Du kör ditt eget hundspann som dras av 3-4 hundar. Du kan också välja att dela spann (släde) med en annan gäst, släden dras då av 4-6 hundar. En av er sitter på släden och andra gästen kör släden, ni växlar position under turen.

Vi tillhandahåller varma kläder (skor, sammantaget varm mössa och handskar), sovsäck med lakan, handduk. Dina egna kläder för turen bör vara slitstarka och varma - och glöm inte varma underkläder och strumpor. Efter omklädning till varma kläder är du välkommen att träffa hundarna och hjälpa till att sela upp dem upp för turen.
När vi och hundarna är redo och startsignalen för turen går, slutar hundarna sluta skälla och allt du hör är ljudet av släden och andningen från våra hundar. Med våra Huskys guidar vi dig ut på en tur i vårt fantastiska Lappland i Jukkasjärvis och Torne älvs omgivningar genom skog som ofta är klädd i glänsande snö och över frusna sjöar till vår vildmarkscamp. När du anländer till lägret börjar vi med att ta hand om hundarna, mata osv. Vi hämtar vatten från sjön och förbereder bastun. Efter att vi intagit middagen avslutar vi dagen med ett bastubad. Nästa dag efter att vi tagit hand om hundarna, matat dem och så vidare, och efter vi själva ätit frukost, gör vi oss klara för en dag med nya upplevelser.

Turen inkluderar 2 övernattningar på en vildmarkscamp och helpension. I turen ingår också kläder och transfer från/till Kiruna C.

Pris:  7750 kr/person (egen släde), 6750 kr/person (delad släde).
Turen startar på
 Fredag morgon och avslutas söndag förmiddag eller
 Måndag morgon och avslutas på onsdag förmiddag.
Om du behöver en övernattning innan turen startar kan du bo i vår stuga på kenneln. Priset för detta är 800 kr/person inkl. middag.
Minimum 2 gäster/tur.
Är du ensam gäst/resenär, kontakta oss, det kan finnas möjlighet för dig att följa med en annan bokad grupp.
Max 6-8 gäster/tur.
 

Boka via email:
teamasanilsson@gmail.com eller
ring: +46 (0)70 5670145 or +46 (0)70 3123035