Övernattningstur vid vår vildmarkscamp

Låt våra Huskys ta dig ut på en tur i vår fantastiska Lappländska natur och till vår vildmarkskamp som ligger intill en sjö.


Vi hämtar upp dig kl. 13:00 i Kiruna C och tar dig till vår bas vid Laxforsen strax utanför Kiruna inte långt från Jukkasjärvi. Efter att du bytt till varma kläder och skor är du välkommen att hjälpa oss med sela upp hundarna.

Du kör din egen släde som dras av 3-4 hundar. Du kan också välja att dela släde med en annan gäst, släden dras då av 4-6 hundar. En av er sitter på släden och andra gästen kör släden, ni växlar position under turen.

När vi och hundarna är redo och startsignalen för turen går, tystnar hundarna och allt du hör är ljudet av släden och andningen från hundarna. Med våra Huskys guidar vi dig ut på en tur i den Lapplands vackra natur i Jukkasjärvi och Torne älvens omgivningar med skog somt ofta är täckt i glänsande snö och frusna sjöar och till vår vildmarkscamp. När vi anländer till lägret vi börjar vi med att ta hand om hundarna, hämtar vatten från sjön för bastubad i den vedeldade bastun. Kvällen avnjutes med middag och bastubad.
Vi tillhandahåller varma kläder (skor, sammantaget varm mössa och handskar), sovsäck, handduk. Egna kläder för turen bör vara oömma och varma - och glöm inte varma underkläder och strumpor. Fika, middag och frukost ingår.

I priset ingår förutom logi, kläder o måltider även transfer från/till Kiruna C.

Pris:  3650 SEK/per person (egen släde), 2900 SEK/per person (delad släde).

Transfer:
 Vi hämtar upp kl. 13:00 är tillbaka nästa dag kl. 10:00.
Minimum 2 gäster/tur.

Är du ensam gäst/resenär, kontakta oss, det kan finnas möjlighet för dig att följa med en annan bokad grupp.
Max 6-8 gäster/tur.
 

Boka via email:
teamasanilsson@gmail.com eller
ring: +46 (0)70 5670145 or +46 (0)70 3123035